Вчимося правильно нарізувати, накладати і є торт!

2020-03-30

Торт – це саме очікуване урочисте блюдо будь-якого свята. Його чекають дорослі і діти, але не кожна хазяйка знає, як правильно нарізувати торт і подати до столу. Давайте ознайомимося з основними правилами столового етикету.

Одно з найголовніших і основних правил якісної нарізки торта – це гострий ніж. Ніжні десерти, такі як чизкейки або торти з бісквітною основою, ріжуть ножем, який заздалегідь обдають окропом. Повітряні солодощі, наприклад, муссовые торти, які при кімнатній температурі починають танути, слід розрізати заздалегідь охолодженим ножем.

Ще одна корисна порада, на яку слід звертати увагу при нарізці – це чистий ніж. Залишки крему і топинга, які змішуються з начинкою, відразу псують загальне враження про десерт, тому рекомендується, після кожного використання протирати ніж серветкою.

 

Як різати